Nyitólap
GOESSLER ÖTLET GALÉRIA
Goessler csoport
Goessler Kollekció
Goessler Know-How
Ausztria
Svájc
AÜF
IMPRESSZUM
adatvédelmi politika
Letöltés
Regisztráció
Oldaltérkép
Kapcsolat

A SecuriFerm megakadályozza, hogy a borítékot illetéktelenek nyissák fel

A számraszteres belső nyomat 100 %-os átláthatatlansásgot garantál. Ezzel sikeresen megakadályozza, hogy levelébe illetéktelenek betekintsenek. Azonban a borítékokat egyre gyakrabban olyan ügyesen nyitják fel, és zárják vissza illetéktelenek, hogy a tulajdonképpeni címzett ezt észre sem veszi.

Goessler Kuvert SecuriFerm

A GOESSLER harcba szállt e probléma ellen, és most örömmel mutatja be Önnek a legújabb borítékfejlesztését. Az új SecuriFerm-záródású GOESSLER biztonsági borítékot biztonsági szalaggal látták el, amelynek pirosra történő elszíneződése rögtön jelzi a címzettnek, hogy már felnyitották. Még a zárófül legóvatosabb felnyitásnál is a szalag teljes szélességében, és az ablakban különböző nyelveken megjelenik a „FELNYITVA“ felirat. A számraszteres belső nyomattal és a kívül elhelyezkedő oldalfüllel együttesen ez háromszoros védelmet jelent Önnek és a címzettnek!

A GOESSLER biztonsági borítékok alkalmasak bizalmas és sérülékeny iratokhoz, úgymint személyi akták, orvosi jelentések, pénzügyi jelentések, dossziék, szerződések, bizonyítványok, kötvények, projektmunkák, és még sok más. 

A SecuriFerm-záródás így kiegészíti PRESTOFERM-záródásaink praktikus tulajdonságait, időtakarékosan kezelhető, jó ragadóképességű, higiénikus, ellenálló és biztonságos.

Amennyiben további kérdései vannak, bármikor szívesen állunk rendelkezésére.

Kérésre szívesen küldünk mintát.